omgeving

Gelegen in Vestfold, in het zuiden van Noorwegen, biedt de omgeving veel recreatieve mogelijkheden;  vissen,  zwemmen of fietsen en in de bossen rondom het huis kun je eindeloos wandelen en is de kans groot dat je herten of een eland op je pad vind.
Het nabijgelegen stadje Sandefjord ligt aan de Oslofjord en biedt uitgebreid gelegenheid tot winkelen en lekker eten. Ook het walvismuseum is een bezoek waard.
Tønsberg biedt plaats aan 1 van de oudste viking-kastelen, in het oude centrum vindt je vele antiekwinkeltjes en in de bedrijvige haven kun je heerlijk eten.
Oslo ligt op 1,5u rijden en is zeker een bezoek waard evenals de stavlaftkirke (600 jaar oude houten kerk) in Høyord. Het kerkje van Kodal, aan het begin van onze oprijlaan, stamt uit de 12e eeuw.

Vesterøya en Osterøya zijn twee landtongen die vele strandjes herbergen waar je heerlijk kunt zwemmen of op de rotsen kan klimmen. In de natuurparken kun je mooie wandeltochten maken langs de Fjord.
Het Hoyt go Lavt klimpark in Steinsholt is geweldig om te doen met het hele gezin. Je kan hier klimmen, abseilen en tokkelen tussen de boomtoppen en over de rivier.
In de nabije omgeving vindt je vele meertjes en natuurlijk de Lågen rivier, 1 van de beste zalmvis locaties van Noorwegen.